Actualizarea Argorienilor 15 februarie 2022 – Marea tranziție cuantică

Disclosure News | Actualizat la 16 februarie 2022 | Lev |

Escadrila spațială a Argorienilor, transportând Pământul 5D pe o nouă orbită vibrațională, își continuă drumul prin canalul interdimensional (gaura de vierme) către Galaxia Gerios.

Canal interdimensional

Mai jos sunt trei scheme care ilustrează mișcarea energiilor cuantice care curg prin canal către Pământ.

Aceste energii continuă să transforme în mod activ 3D, în ciuda tuturor eforturilor Întunecaților de a-l deraia folosind protecția lor energetică de pe suprafața și orbita planetei. Dar nu mai rezistă la nimic.

SCHEMA 1

În această diagramă, canalul dintre dimensiuni este afișat prin linii punctate.

Este umplut cu energia pulsatorie albastru închis GRIKADO care formează structurile de susținere a vieții pentru Pământul 5D.

Pentru a trece prin acest canal, nava amiral a Argorienilor creează drept înainte o sferă (în partea de sus a diagramei) formată din mai multe energii cu proprietăți diferite atunci când ajung pe planeta noastră. Sunt:

Roșul cu scântei albastre GREMO activează noi programe de viață;

SLESURIS roz închis creează structuri 5D Matrix de plasmă și o stochează;

MAGMIR-ul roșu-purpuriu primește informații din Cosmosul Mare, o curăță și o adaptează la mediul Pământului. Energia este pompată în straturile superioare ale atmosferei, unde condiționează, curăță, extrage plasma finită și o sortează după frecvențe. Cu ajutorul MAGMIR escadronul depășește barierele dintre dimensiuni;

GLEGES liliac curăță spațiul din apropierea Pământului de energia negativă;

BLICADO albastru filtrează energia Inteligenței;

Schema 1

GLEMAR mov formează noi structuri 4D/5D și, simultan, curăță info-energia primită.

Canalul trece printr-un sistem de șase câmpuri de energie stivuite interconectate care schimbă Pământul. Prin aceste câmpuri, planeta primește programele noii cronologii.

PRIMUL CÂMP este format din trei energii cu frecvențe similare. Acestea sunt SFAS galbene care ajută la adaptarea la spațiu cu impulsuri de înaltă frecvență; SFARGO de culoare lămâie curăță materia de 3D Inteligență; și ERCADO portocaliu-auriu care creează impulsuri de contracții motorii de putere și formează programe temporare.

Energia Blicado

AL DOILEA CÂMP al LEKAS portocaliu închis îmbunătățește programele de timp pentru formarea materiei 5D, facilitează mișcarea energiei roșii ERMA prin impulsuri multidirecționale prin sistemul de radiații care produce procesarea cu plasmă a planetei și susține conștiința acesteia (gravitația).

AL TREILEA CÂMP de albastru și argintiu BLISKO transformă structura celulelor umane, se încarcă într-un software de hologramă 5D pentru dezvoltarea Inteligenței și a proceselor de gândire.

AL PATRULEA CÂMP al smaraldului KEGIFOR modifică proprietatea fizică. Afectează energia verde ERGINO similară în intervalul care saturează materia cu Forța Vieții, reglează câmpurile magnetice și clima, aliniază câmpul de putere al planetei și susține funcționarea hologramei 5D.

Energia Kegifor

AL CINELEA CÂMP al cremei FERUS reconstruiește toate programele de dezvoltare a structurilor planetare bazate pe energiile 4D/5D primite, crescând potențialul Pământului. În acest domeniu, portocaliul închis LEKAS intensifică programele de formare a materiei de dimensiunea a cincea.

AL ȘASELEA CÂMP afectează stratul protector al planetei (dincolo de orbita Lunii) al FARMS ultramarin care modifică structurile câmpului, comută dezvoltarea mentală a unui om la noi programe cu un nivel crescut de conștiință.

SCHEMA 2

Schema 2

Cea mai înaltă ierarhie a galaxiei Gerios (marcată în dreapta sus sub forma a două aripi și a unei stele) direcționează radiația cuantică vectorială de un nivel cinci-dimensional către Pământ.

Acesta este un BLISKORI alb-albastru care conține întregul spectru de vibrații necesare pentru transformarea planetei.

Roșu închis BAROUR (stânga sus) formează un nou câmp de informații și controlează formațiunile de plasmă din atmosfera Pământului.

Liliac deschis GLAZIR (dreapta jos) colectează particule libere de inteligență l-gamma în spațiul Pământului. Această energie este implicată în crearea fractalilor în a șasea dimensiune, unde construcția Matricei 5D este acum în curs de finalizare.

Fractal 6D

Steaua Oryx (deasupra aripilor din dreapta sus) afectează aura Pământului și împarte ciclic atomii 3D. Energia eliberată se acumulează în câmpul de forță al planetei pentru trecerea la 4D/5D.

Energia roz închis SLESURIS care intră prin Portal (cercul aplatizat din partea superioară în centru) formează structurile Matrix ale plasmei și ajută la stocarea acesteia.

Escadrila Argorienilor (marcată de steaua cu 8 colțuri în centru în partea de sus) preia o parte din radiația cuantică și o direcționează în trei fluxuri către Quasitronul care este format din Triunghiul Bermudelor, Marea Mediterană și Marea Diavolului ( reprezentată ca o sferă multicoloră stratificată în partea de jos).

Fluxul direct al energiei galbene SFIRO are un efect de forță direcționată asupra activității câmpurilor de putere combinate ale Pământului.

Două fluxuri spiralate contradirecționale sunt introduse simultan în Quasitron. Unul este un KAROS violet închis (spirala stângă) care condensează particulele și eliberează spațiul pentru noi formațiuni. A doua este o energie FERMO stacojie (spirala dreapta) care deschide Portaluri între dimensiuni, formează Matrici cu programe 5D pentru câmpuri de informații și conștiință nouă.

Toate cele trei fluxuri intră în spațiul Quasitron, acoperite cu patru învelișuri de energie, fiecare cu software-ul său. Și anume:

CHEGREN-ul negru sortează și îndepărtează particulele malefice (chyrons). Ele creează vibrații care modifică straturile tectonice, activând scurgerea lavei prin vulcani;

Roșul închis BAROUR formează un nou câmp informativ al spațiului;

Energia Sfiro

ARTREM verde păstrează toți parametrii procesării sunetului materiei. Pulsațiile auditive create îi aduc noi proprietăți chimice, precum și împart și condensează energia în materie;

Energia Artrem

Maroul cu o nuanță galbenă ERMIGO remodelează energiile consumate și îndepărtate. Din această energie este construită o platformă separată (în stânga sferei).

Spațiul de sub învelișurile Quasitron este umplut cu un câmp magnetic cuantic de culoare albastră BLIKADO care filtrează energia Inteligenței.

Întregul spațiu interior este străbătut de undele a trei energii – SFARGO, FERMAGO și ERGINO (vezi SCHEMA 1).

Cu impulsuri de putere, Quasitronul emite radiații și proeminențe de energie MIROSSA de culoarea cireșei (spre sferă chiar sub formă de margarete) care procesează straturile superioare ale atmosferei prin emisii în zonele geopatogene.

Energia Mirossa

În centru (între proeminențe), este înfățișată o plasmă EFGOFAR de culoarea flăcării. Formează programe de timp și cicluri de modificări ale matricei.

Saturația unui om cu energia albastră GRISPO (săgeata din dreapta) creează în jurul lui un spațiu care ajută la curățarea și schimbarea dimensionalității corpului.

Prin comprimarea câmpurilor de forță, Quasitronul emite energia GRIKADO (pe schemă liniile albastre care coboară) care formează structurile de susținere a vieții de pe Pământ.

Un scut suplimentar de protecție sporită este creat de energia LOBE aurie (sfere galbene la capetele liniilor albastre). Simultan, reglează programele de timp și sistemul de semnalizare al planetei, eliminarea energiei care lucrează în timpul mutației biosferei.

SCHEMA 3

Schema 3

Argorienii continuă să lucreze în sfera interioară a Pământului. Este umplut cu energie albastră BLISKORI care emite întregul spectru de vibrații 5D.

Această energie vine direct din sistemul Stelei Oryx din Galaxia Gerios (aripile din partea de sus a schemei). Fluxurile de intrare se acumulează în aura Pământului, apoi sunt recepționate de emițători în centrul de comunicații și trimise către Cristalul interplanetar (octaedrul în centrul sferei), menținându-l la nivelul nu mai mic de 4D.

Funcționează pe energia albă ASTRO care formează plasma Inteligenței în spațiul Pământului și conține toate datele necesare.

Cristalul emite o energie FERMAGO portocalie deschisă 4D. Curăță holograma, o saturează cu un nou cod ADN.

Patru straturi de energie acoperă Cristalul din exterior. Aceasta este:

GLERUS mov deschis, realizeaza curatenia primara a spatiului;

Crema închisă FERUSARIS, modifică programele structurilor de undă, accelerează procesele 5D;

ERGINO verde, stimulează trezirea și dezvoltarea forțelor vitale ale materiei, afectează câmpurile magnetice și activitatea Hologramei;

Energia Ergino

SFARGO galben-lămâie, elimină inteligența și cunoștințele învechite din materie și ajută la adaptarea 5D;

Maro cu o tentă galbenă ERMIGO, transformă energia îndepărtată de pe planetă.

Sferele formate (cercuri mici în centru) transmit energia verde deschis FEARO care formează o nouă gândire a unei persoane; și SFIRO galben care neutralizează salturile de presiune atmosferică.

Fețele de cristal radiază energie albastră FIADO. Venind la suprafața terestră, accelerează și stabilizează dezvoltarea mentală a oamenilor.

FERMO stacojiu (linii ondulate de la vârfurile octaedrului) formează Matrici pe un Plan Subtil cu noi programe pentru câmpuri de informații și o nouă conștiință.

Energia Fermo

Din centrul Cristalului vin valurile energiei Iubirii GREMO, roz-roșu cu scântei albastre. Lansează și susține noi programe necesare vieții în dimensiunea a patra și a cincea.

În prezent, Cristalul este stabil, dar argorienii trebuie să-l adapteze constant la afluxul de energie din Galaxia Gerios, deoarece Pământul este încă în stadiul de a forma un fractal 5D și nu poate stăpâni toate fluxurile cuantice de intrare.

A fost consolidat controlul canalului axial principal dintre Polii Nord și Sud și toate conductele sistemului de raze. Schimbările în câmpurile cuantice creează periodic un dezechilibru din cauza fluctuațiilor energiilor galactice care intră.

Argorienii au instalat filtre suplimentare care descarcă sistemul terestru de supraîncărcările de putere. Permite scanarea rapidă a calității fluxurilor de energie în continuă schimbare. Pe măsură ce Pământul 5D se apropie de Galaxia Gerios, fluxul de neutrini se comprimă, iar pământenii nu sunt încă capabili să reziste fără durere la acest flux.

Argorienii lucrează mult cu toate sistemele din interiorul planetei. Pe planul subtil, componentele Crystal au fost îmbunătățite și înlocuite cu altele mai puternice.

Cristalul Pământului

Se menține sincronizarea strânsă cu stația de urmărire a siriusienilor de pe geamănul neutron al Lunii. Datele pe care le colectează sunt analizate în mod constant.

Spațiul de deasupra platoului piramidelor Gizeh rămâne un obiect permanent de monitorizare. Pe planul subtil, are o structură stratificată de diferite energii care includ:

Câmp BLIKGOR gri-albastru de interacțiune magnetică a planurilor aerisite;

Crimson-roz-violet MIAGOSIER intercalate cu cheaguri portocalii. Este alimentat în straturile atmosferice superioare pentru condiționarea, purificarea și construirea unui nou câmp de informații cu frecvențe modificate;

ERBINO de foc care primește toate semnalele emise în timpul formării noilor substanțe fizice;

Carminul ERMA este utilizat pentru Matricea 5D, structurile sale energetice și crearea materiei.

Energia Erma

Aplicând energiile spectrului roșu, argorienii sting toate vibrațiile de joasă frecvență de pe Pământ. Acest lucru asigură funcționarea stabilă a platformelor în 6D care susțin habitatul în dimensiunea a patra.

Toate aceste fluxuri cuantice sunt distribuite uniform pe continente, completând neregulile din materia energetică.

Mișcarea energiilor la Polul Nord este activată. Ele se răspândesc de-a lungul paralelei a 5-a, concentrându-se în zonele de transformare a materiei.

Sistemul de raze al procesării plasmei planetei continuă să se extindă, primind tot mai multe fluxuri de neutrini condensați. Le permite argorienilor să ia mai multe măsuri pentru recepția nedureroasă a acestor fluxuri de către Cristalul Pământului.

Activitatea proceselor planetare schimbă treptat clima. Argorienii trebuie să stabilizeze precipitațiile excesive pentru a atenua inundațiile și cataclismele incipiente. Învelișul de sol se schimbă; Dolinele se formează deoarece fluxurile puternice de plasmă ies în mod constant din intestinele Pământului.

Inundație în Lokoja-Ajeokuta, Nigeria

Tranziția la 4D/5D este însoțită de o schimbare a tuturor structurilor cuantice de pe planetă, inclusiv a lumii naturale. Se fac în mod constant noi intrări în genomul animalelor și plantelor pentru a se muta și a se adapta la vibrații mai mari. Dispariția unor specii și apariția altora noi se accelerează.

Lipsa cronică a generării de energii pozitive de către oameni duce la destabilizarea fluxurilor acestora în regiunile cu o populație mare. Povara asupra oamenilor conștienți crește.

Toată lumea trebuie să mențină pacea interioară. Anul 2022 va fi dificil. Planeta se schimbă în mod activ, așa că toată lumea trebuie să stabilizeze spațiul din jurul lor cu o atitudine pozitivă.

Fluxurile de timp vor crește inconsecvența acțiunilor între oameni cu niveluri diferite de vibrații. Creează o amenințare pentru industriile periculoase, cresc dezastrele provocate de om. Starea plăcilor tectonice este activă; mișcarea lor va afecta inevitabil industriile nesigure. Este important să rămâneți vigilenți.

Civilizația umană trece acum printr-o transformare calitativă. Lucrul în sfera capsulei individuale schimbă rapid structura genetică și conștiința oamenilor (vezi Operation Life Matrix, Disclosure News Italia, 26 ianuarie 2022).

Argorienii amintesc din nou că nimeni nu poate opri munca Co-Creatorilor și Galacom.

Prin urmare, ne îndeamnă să nu ascultăm diversele povești de groază ale Întunecaților, să nu-i hrănim cu energie.

Pandemia continuă doar datorită energiei a miliarde de gânduri și sentimente despre ea care alimentează boala și hrănesc cu energie emoțională și vitală pe cei care mint în mod deliberat și escaladează temerile.

Rezistența la presiunea fizică, psihologică și economică distructivă, care crește vertiginos în diferite țări, este susținută de un nivel ridicat de energie pe planetă și accelerează schimbarea.

Intensitatea fluxurilor cosmice îi face pe cei adormiți să se trezească și să se simtă inspirați, începând să-și transforme viața.

PĂMÂNTUL URCĂ ȘI SE CONSTRUIEȘTE DEJA O LUME NOUĂ.

Eforturile Co-Creatorilor, Galacom și ale tuturor raselor spațiale prietenoase sunt concentrate pe aducerea unei lumi armonioase, curate și strălucitoare pentru pământeni.

Sfera capsulei

https://www.disclosurenews.it/argorians-update-15-february-2022-great-quantum-transition-lev/