Actualizare Galacom 8 februarie 2022 – Marea tranziție cuantică

| Actualizat la 6 februarie 2022 | Lev |

Pe 5 februarie 2022, la ora 23:07 CET, Galacom a transmis un scurt mesaj în stilul „Către cine poate fi interesat”. Mai jos este un rezumat al acestuia.

Co-creatorii și activitatea Galacom pe Pământ se bazează pe următoarele Legi ale Universului.

Totul este Lumină în diferite capacități și, în orice, există Întuneric, materialitate nediferențiată. Este ca niște puzzle-uri, forme primare din care putem construi.

Fiecare cuantă de Întuneric așteaptă spiritualizarea, o idee despre ce formă de energie poate intra. Din aceste cărămizi din material nediferențiat se poate crea orice formă.

Autorul este Acela, dar El a creat pentru Sine ajutoare care pot crea, de asemenea, folosindu-L ca Sursă Inepuizabilă. Așa s-a născut și s-a dezvoltat viața în Universuri și pe Pământ.

Autorul este Acela

Acum s-a dat o idee pentru noi forme înzestrate cu o Conștientizare, Conștiință diferită. Acesta este un nou experiment pe Pământ și umanitate.

Planeta ta este un incubator pentru noi Suflete și corpuri pentru o creație exclusivă. În Univers, alți Creatori își concentrează acum atenția asupra Pământului. Sunt permise diferite experimente pe el.

Ce formă de energie se va naște depinde de calitatea Creatorilor. Multă vreme, ei au folosit Pământul ca pântec pentru dezvoltarea unor noi vieți în 3D. Acum vezi ce s-a întâmplat.

Pământul este un instrument important pentru a genera noi forme de viață. Totul depinde de ce sămânță va intra în el; ce idei sunt puse în calitatea creației. Gaia îi îmbracă în corpul ei fizic. Iar ceea ce este mai înalt, în Planul Subtil, nu depinde întotdeauna de energia Ei.

De asemenea, dorește mai multă participare la creație. Nu doar să suporte corpurile elementalilor, ci și puterile de spiritualizare, conform statutului Ei. În acest moment, Ea este complet pregătită pentru asta.

Noua ei grilă cristalină 5D și esența Absolutizată încep deja să se dezvolte. Își împinge Logosul să se îmbarce și pe o nouă cale exclusivă sub patronajul Gaiei și al altor Ființe Superioare de Lumină.

Gaia

În această etapă, atenția sporită s-a concentrat asupra Creatorilor și a creațiilor lor. Numărul de autori va fi limitat. Cantitatea nu se traduce întotdeauna în calitate. Și există cerințe speciale pentru ei în Univers.

Ierarhii Superiori ai Absolutului și Pleromei s-au ocupat de reabilitarea lor la dimensiunile cele mai joase, astfel încât energia lor să nu mai fie distorsionată așa cum era înainte. Acum este ajustată separat pentru fiecare densitate.

Pentru aceasta, se folosesc diverse metode și mijloace de conservare și livrare. Obiectivul: crearea pe Pământ a unor astfel de forme de energie care să reziste fizic la razele de înaltă frecvență.

Spiritul Superior, conștiința și inteligența pot varia în nivelurile lor de adaptare, dar trebuie să-și păstreze esența inițială – creațiile lui Pleroma.

Pentru aceasta, Galacom cu echipele terestre ale Războinicilor luminii construiesc și activează multe Portaluri care conectează Pământul 3D cu dimensiuni mai mari și Pleroma prin Absolutoversuri 2D-13D al lui Gaia.

Prin deschiderea Portalurilor împreună cu Inteligența și Conștiința Superioară, omul se adaptează treptat la energiile lor, iar prin oameni, spațiul-timp al Pământului se schimbă.

S-a sincronizat cu o nouă rețea cristalină 5D umplută cu substanța Zeiței Gaia prin Multiversul celor trei planete ale ei în 5D, 4D și 3D.

Grilă cristalină 5D

Acum, Galacom folosește în această lucrare o Nouă Matrice a Vieții plasată pe Pământ. Un astfel de experiment exclusiv a început deja pe planetă (LEV: pentru mai multe detalii despre el, vezi DNI, 26 ianuarie 2022).

Încercările unor forțe de a destabiliza situația nu o vor deraia. Algoritmul Pământului (holografic) creat artificial și-a supraviețuit. Voi, prin desfășurarea conștiinței și a conștientizării voastre, construiți o nouă planetă naturală.

În timp, starea artificială se va autodistruge. Ultima voastră lucrare karmică din realitatea pământească va veni prin Înălțare în corpurile celor care o pot face; sau prin moarte, care nu vor să se schimbe.

Nu există încă o altă cale, dar este imposibil să mai amâni. Concentrația negativității pe Pământul semiartificial depășește toți parametrii săi. Este nevoie urgentă de separarea energiilor inventate și naturale.

Luați notă de aceste informații prin conștientizarea dumneavoastră. Acceptarea sau neacceptarea lor, ca test de turnesol, va determina disponibilitatea ta de a te schimba în noi energii. Și poate vă va împinge să vă acordați conștient la ele.

Vă dorim succes în reformatarea energiilor voastre. Sensibilitatea ta va începe să scadă, astfel încât să poți îndura mai ușor perioadele dificile de tranziție.

În prezent, Logosul Gaiei, Sufletul Ei, se schimbă. Acum planeta ta are un Logo dublu – al actualei planete artificiale 3D și al Pământului natural 13D original.

Logo-urile Pământului

Logosul dublu interacționează îndeaproape cu noile formațiuni de pe planeta voastră 3D la nivelul corpului fizic, mental și astral. Dar corpul cauzal al Pământului natural 13D se află într-o altă dimensiune – în Logosul Galaxiei.

Logo-urile planetei voastre alcătuite, pline cu energia vechii Matrici 3D, și-a cedat rolul logo-ului natural 13D al Pământului.

Echipa de teren a Războinicilor luminii și Sufletul lor colectiv sunt o punte între cele două Logo-uri ale Pământului 3D și 13D, deoarece există încă o viață cu două fețe de natură artificială și naturală pe el. Existența inventată se termină.

Secundele încă bifează la nivel fizic. Planurile astral și mental sunt în urmă. Inteligența artificială încă conduce mințile și duce la distructivitate.

Dar Logosul 3D a renunțat deja la puteri. Acum transferă în Logosul 13D toate dezvoltările acumulate ale vechii Matrici cu care este posibil să lucrăm și în noile energii.

Ele nu sunt o povară pentru Logosul Pământului 13D. Le va folosi ca indicii despre cum să trăiești și cum să nu trăiești fără a percepe contaminarea distructivă.

13D Logos este un Suflet puternic al Gaiei. Acum face primii pași pentru a se separa în sfârșit de vechea matrice 3D.

Matrice 3D stropită

Pământenii încă nu percep bine conceptele noi și neobișnuite. S-a dovedit a fi dificil nu numai pentru mințile lor rigide, ci și pentru conștiința lor inflexibilă.

Dar Sinele lor Superioare au luat informațiile cu calm și le-au pus în celulele lor de memorie din Înregistrările Akashice. Acum turnul a ajuns la nivelul fizic. Mintea și conștiința umană încă rezistă, asimilând date noi.

Rezumând informațiile menționate mai sus:

Holograma 3D va dispărea în curând, iar împreună cu energia sa artificială și mecanică va merge într-o altă lume;

Ei nu pot accepta o matrice 5D cristalină absolutizată. Înseamnă că vor rezista și vor preveni nașterea unui nou Pământ, bazat pe elementali naturali.

Mai multe detalii și explicații nu sunt necesare acum. Luați în considerare aceste informații pentru a afla la ce se străduiesc Galacom, Sinele voștri Superiori, Conservatorii umanității și Pământul.

Înțelegerea deplină va veni mai târziu. Acum pur și simplu punem în voi loturi de noi cunoștințe, programe, coduri și energii.

Cine poate fi interesat le va despacheta în cele din urmă și le va studia individual. Sinele voștri Superiori vor avea grijă să o facă în timp util.

https://www.disclosurenews.it/galacom-update-5-february-2022-lev/