Corpul nostru – de la 3D la 4D și 5D – Marea tranziție cuantică

| Actualizat la 12 ianuarie 2022 | Lev |

Pământul a atins un nou nivel de schimbare. Există un sentiment de transformare radicală în aer.

Pe Planul Subtil, noile energii demolează toate structurile osificate ale Pământului. Cadrele în care am trăit și pe care le construiam pentru o existență confortabilă, ni s-au părut că asigură stabilitatea, rutina zilnică, relațiile de un anumit tip cu anumite roluri, stilul de viață, obiceiurile, tradițiile și ritualurile se despart.

Constructele sociale arătau la fel de imobil: acasă-lucru-acasă; educație – muncă-familie – copii – o bătrânețe senină; hobby-uri-interese-ocupări etc. Și acum toate acestea, în adâncul lor, sunt zguduite, se prăbușesc, sunt îndepărtate din planul Pământesc ca putere epuizată.

Orice energie stagnantă, condensată și tot ceea ce este creat de ea nu mai corespunde radiațiilor și proprietăților noului spațiu 4D/5D.

Noul în loc de stagnare

Prin urmare, ne vom confrunta cu provocări serioase în 2022. Va fi necesar să ne despărțim, să renunțăm la ceea ce suntem atât de obișnuiți, care ne-a dat iluzia de stabilitate și confort.

Va trebui să ne adaptăm la schimbarea rapidă și bruscă a evenimentelor din viața noastră, să învățăm să avem încredere în inimile noastre. Dacă ne vom opune acestui proces, ne va fi mai greu pentru că presiunea va crește din toate părțile.

Nu mai putem menține o relație în care rolurile au fost o dată și pentru totdeauna stabilite și i-au mulțumit pe toți participanții. Obiceiurile adânc înrădăcinate vor fi slăbite.

Chiar și acasă, unde modul de viață se potrivește fiecărui membru al familiei, cursul său normal va fi perturbat de evenimente neprevăzute, comportament neașteptat și emoții noi.

Sentimente și stări vechi netraite, neeliberate vor izbucni să plece. Și mai departe și în sus.

Nu vor exista nicăieri ceruri de pace, deoarece toată energia inactivă trebuie retrasă și este deja îndepărtată în mod activ de pe Pământ. Gaia trebuie să călătorească, iar Co-Creatorii nu o lasă să urce în avion cu bagaj în exces.

Anterior, spațiul planetar era curățat în întregime. În 2022, epurarea ne va afecta pe fiecare dintre noi în mod individual.

Este mai bine să ne despărțim de ceea ce este sortit, voluntar decât să încercăm să-l păstrăm, să reziste și să ne complicăm viața.

Merită să ne dedicăm timpul stăpânirii surfului prin energii, evenimente, situații, emoții. Să se adapteze la ceea ce se va manifesta și să nu se țină cu toată puterea și nervii rămase de la vechile obiceiuri, sentimente, gânduri, acțiuni, atitudini și mod de viață.

Fii gata de surfing

Da, ne simțim confortabil cu un teren solid sub picioare. Nu suntem obișnuiți să stăm pe o scândură care se repede peste valurile abrupte. Dar această abilitate este o proprietate a unei persoane dintr-un timp nou, o nouă dimensiune.

Mișcare, întoarcere, echilibrare, manevrare, responsabilitate pentru stabilitatea noastră, acceptarea și eliberarea, adaptabilitatea la nou, ușurința sentimentelor… Nu mai trebuie să stăm tot timpul în vechile noastre silozuri. Asta trebuie să stăpânim astăzi.

Dacă învățăm să ne despărțim de ceea ce nu mai avem nevoie, noi energii vor intra mai liber și vor umple noi locuri în spațiul nostru.

După ce am scăpat de dărâmăturile vechi din viața noastră, ne vom simți abia născuți și vom putea începe să ne adaptăm la viața de pe Pământul 4D/5D.

Ne-am putea detașa fără mare greutate de evenimentele externe din lume și societate. Și aceasta este cea mai bună opțiune pentru toată lumea, ajutând să ne concentrăm asupra vieții noastre. Și ceea ce se întâmplă în jurul nostru este doar un fundal și o reflectare a curățării noastre individuale și planetare.

Menținerea echilibrului interior, pacea, atenția față de noi înșine, stăpânirea de noi abilități și oportunități – asta este ceea ce ne va ajuta să ne transformăm pe noi, pe ceilalți și pe Pământ.

În 2022, toate sistemele și structurile tridimensionale se vor defecta. Cadrele și schelele vor fi demontate bucată cu bucată, eliberându-ne.

Ne-au ținut imobili din punct de vedere energetic.

Le-am construit noi înșine, strângându-ne în relații, situații, stări, ajustând regulile vieții noastre, obiceiurile, tradițiile etc.

Toate acestea s-au bazat pe vibrații joase ale conceptelor, semnificațiilor, ideilor distorsionate despre noi și despre lume.

Aceste cadre au ascuns lumea adevărată, ne-au despărțit unul de celălalt.

Acum va trebui să ne confruntăm în sfârșit cu realitatea intrinsecă. În energiile Pământului ascendent, nu va fi ușor, mai ales pentru cei care au ignorat schimbările până acum și nu le acceptă nici acum.

La Realitatea Intrinsecă

Dar nu va mai fi posibil să ținem cont de noile energii și informații, deoarece acum fluxurile lor puternice lovesc pe toată lumea.

Frecvențele înalte ale Tranziției către dimensiunea a patra vin acum la noi din toate părțile:

– De la Gaia (frecvențe Schumann crescute);

– De la Helios (soarele nostru);

– Din Soarele Central al Galaxiei;

– De la Co-Creatori, Ierarhii Lumini Superiori ai Pleromei;

– De la Maeștri Ascensionați, cu care comunicăm într-un fel sau altul;

– De la membrii familiei foarte dezvoltați, care sunt adesea Suflete cosmice și trimiși aici pentru misiunii, etc.

Din păcate, chiar și pentru cei dintre noi care se transformă în mod conștient, aceste frecvențe nu se adaptează întotdeauna perfect în corpurile noastre fizice. Trebuie să suportăm o epurare care provoacă grade diferite de durere, în funcție de contaminarea gândurilor, sentimentelor și comportamentului nostru.

Dar va trebui s-o facă. Toți cei care vor rămâne pe Pământ în timpul Tranziției trebuie să se adapteze la energiile superioare. Rezistența este inutilă.

Cu toții trăim după legea vaselor comunicante. Pe lângă Pământ, spațiu și Mentori, energia noastră este schimbată prin familiile noastre, colegii de muncă, prietenii și prin teritoriile de reședință.

Schimb de energie

Pot exista participanți cu frecvență diferită în același grup social. Unii lucrează pe ei înșiși și primesc vibrații înalte în corpurile lor, alții întârzie, iar din a treia parte nu vor să schimbe nimic în viața lor.

Mulți rezistă Conștiinței Superioare, o blochează în ei înșiși sau o resping. Acest lucru este neobișnuit pentru ei. Drept urmare, corpurile lor încep să intre în conflict și să se îmbolnăvească.

Până de curând, era „la modă” să se dea vina pe oamenii de înaltă frecvență pentru toate necazurile. Dar din interacțiunea strânsă cu frecvențele înalte, unii ar putea începe curățarea energetică, exprimată sub formă de frisoane, bufeuri, dureri rătăcitoare, reacții alergice. Uneori scaune moi sau femeile au menstruații abundente. Și, de asemenea, simptome de „răceală”, cum ar fi tusea, curgerea nasului și febră.

Desigur, purificarea poate să nu aibă loc întotdeauna. Unii oameni nu răspund deloc la frecvențele înalte.

Toate aceste epurări pot și ar trebui să plictisească cu răbdare. Și chiar mai mult, nu da vina pe rudele noastre sau pe Curatori. Ei doar ne oferă un serviciu adaptativ foarte important, ne curăță tot timpul în doze mici, nu permit energiilor toxice să stagneze și să se instaleze în noi, distrug blocurile și acumulările de programe negative. Ei ne aliniază și echilibrează periodic, ne deschid la percepția unor noi fluxuri cuantice.

Uneori, ne dau neplăceri temporar fizice sau emoționale. Cu toate acestea, astfel de manifestări sunt un semn bun. Aceasta înseamnă că înlocuim vechile coduri 3D cu altele noi, cu patru și cinci dimensiuni. Ar fi mult mai rău pentru noi dacă această înlocuire nu ar avea loc.

Noile coduri 4D/5D sunt încărcate mai întâi în subconștientul nostru și apoi sunt supuse adaptării în cele patru corpuri inferioare – fizic, eteric, astral și mental. Acest lucru este necesar pentru a crea și menține un potențial mai mare în corpurile noastre.

Așa are loc o îndepărtare treptată și o deplasare a energiilor vechi și înlocuirea lor cu altele noi. Suntem transformați de aspectele superioare ale propriului nostru Suflet. Energia structurată din Sinele nostru Superior intră în nivelurile sale inferioare și adaptează corpurile pentru Tranziție la dimensiunile a patra și a cincea. Pentru unii, înlocuirea este ușoară, pentru alții este mai grea. Cu toții suntem diferiți.

Se încarcă coduri noi

Confruntați cu frecvențele înalte, la nivelul conștiinței, s-ar putea să nu fim pregătiți pentru ceea ce se desfășoară pe Planul Subtil al Pământului în timpul Tranziției.

Mulți nu sunt pregătiți pentru noua gândire ca persoane din a șasea rasă.

La nivel subconștient, chiar îi sperie sau chiar îi trage în direcția opusă.

Și nu vor lăsa niciun cod să intre în ei înșiși, indiferent cât de greu i-ar încerca.

În același mod, blochează transformarea corpurilor lor fizice la nivel atomo-molecular dintr-o bază de carbon într-o bază de siliciu lichid, care este necesară supraviețuirii în noile energii 4D.

În viitor, pentru viață în dimensiuni 5D și mai mari, baza de siliciu va fi înlocuită cu plasmă, iar apoi eteric sau altă energie Subtilă, deoarece numai așa și în niciun alt mod nu putem trăi în dimensiuni superioare.

În Corpurile Subtile, toate cele trei valuri de pământeni (aproximativ 2 miliarde de Suflete) au trecut în 4D în a doua jumătate a anului 2021. Dar Co-Creatorii efectuează în mod constant diverse experimente pentru a transforma corpul nostru fizic în așa fel încât să-l putem păstra în timpul Tranziției către dimensiunea a patra.

Unul dintre ultimele experimente s-a încheiat pe 4 ianuarie 2022. Ce a fost?

Instrumentul, mijlocul tranziției noastre la 4D este corpul nostru în unitatea sa multidimensională. Principalele segmente implicate în Tranziție sunt nivelurile cauzal, eteric și fizic. Corpul nostru monadic are doar o relație indirectă cu ele, deoarece acesta nu este de nivelul lor.

Dar cel mai important într-o Tranziție directă este tot corpul nostru fizic. Acest lucru este de înțeles: este cel mai dens, cel mai dur din întreaga structură a corpurilor de manifestare ale Monadei noastre și, prin urmare, cel mai inert și mai rezistent la schimbare.

Mai există o nuanță importantă. În condițiile experimentului Co-Creatorilor, desfășurat în eoni de timp pe Pământul 3D, toate Sufletele se încarnează aici nu în corpul LOR, nu în forma sa originală.

Întruchipându-se în planul 3D, Sufletele și fantomele obțin un corpus fizic surogat format din materia 3D a Arhonilor. Adică nu există substanță a Monadei sale în corpul primit.

Încarnare

De asemenea, nu există Inteligența Monadei în el – prezența directă a Sinelui Superior. Conștiința corpului fizic („Eul Inferior”) există de facto ca un Intelect-Minte separat, independent.

Controlul evoluției, comunicării și contactelor dintre corpul nostru fizic și Sinele nostru Superior se realizează în majoritatea cazurilor prin intermediari: Îngerii Păzitori, Maeștri Ascendenți, Mentori, Lorzii Karmei, civilizații extraterestre etc.

Acest lucru nu este nici bun, nici rău, aceștia sunt termenii experimentului, iar Sufletele noastre nu au fost îndesate aici cu forța. Fiecare știa perfect ce face. Ei au fost interesați de experiența valoroasă, de dobândirea ei în condițiile evoluției Granulei Spiritului, a aspectului Sufletului în acest format, în corpul surogat al altcuiva care își are conștiința sa și mintea sa.

Nu există așa ceva în a patra dimensiune; sunt si alte conditii de joc. Corpusul nostru în 4D va fi format din substanța Monadei în formatul unui singur corp de manifestare și materie 4D a Pământului.

O astfel de simbioză este cea mai eficientă, deoarece nu există un surogat. Acum, în 3D, corpusul nostru fizic este de 100% surogat, Corpul Subtil – de 60%, Corpul Cauzal – de 50%.

Co-creatorii consideră de-surrogarea corpului fizic uman ca fiind una dintre prioritățile celor care trec la 4D. Acest proces a început cu pionierii cu mult timp în urmă. DNI a povestit experimente despre cristalizarea materiei Monadice în corpurile umane în postarea: ÎNTOARCEREA DOMNULUI KARMA. PARTEA 12-2.

În ceea ce privește complexitatea, acest proces este cu mult superior renovării ADN-ului. Chiar si pentru cea mai mica cristalizare Monadica este necesar un procent foarte mare de transfigurare a corpului, ADN-ului, genomului, biochimiei, sistemului chakral, Corpurilor Subtile etc. Este o coroană a transformării.

Cristalizarea monadică

Pe 4 ianuarie 2022, unii membri ai Avangardei de Tranziție au fost testați pentru cristalizarea activă a Monadelor lor și înlocuirea prin esența sa a materiei surogat a corpurilor 3D.

Faza activă a durat aproximativ 22 de ore fără pauză. Procesul a fost supravegheat de co-creatori și de Sinele Superior al oamenilor. În tot acest timp, aceștia se afla într-o stare de graniță între realități, în semi-uitare.

La un moment dat, dimineața, ei au simțit că fie Monadele lor intrau în corpuri, fie corpurile fizice se scufundau în Monade.

Timp de câteva ore la rând, „avangardiştii” au experimentat căldură extremă, care a fost înlocuită cu frisoane severe. Corpurile s-au umezit de transpirație care a ieșit în evidență câteva ore fără oprire. Pe timpul nopții, lenjeria de pat a fost schimbata de mai multe ori pentru ca era bine înmuiata. Temperatura corpului a rămas în acest timp de 35,4 grade.

În seara zilei de 4 ianuarie 2022, experimentul s-a încheiat. Subiecții s-au simțit complet opriți la zero, epuizați, în absența oricăror programe și sarcini evolutive sau obiective de viață. S-au păstrat doar instinctele de bază ale menținerii corpului fizic.

Vibrațiile în afara scalei au continuat, iar amețelile s-au intensificat. Oamenii nici nu au putut să se ridice din pat. Toată lumea trăia o stare neobișnuită, un nou sentiment despre ei înșiși, despre sentimentele lor. Era ca și cum o parte a personalității ar fi devenit extraterestră, ca și cum ar fi fost dintr-o substanță ciudată…

În această etapă, experimentul a reușit. Acum, Co-Creatorii studiază cu atenție primele rezultate și intenționează să efectueze noi teste pentru a afla ce este mai necesar pentru păstrarea corpului nostru fizic în tranziția la 4D și cum ar trebui schimbat pentru aceasta.

https://www.disclosurenews.it/our-body-from-3d-to-4d-and-5d-lev/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: